Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club BAYER DE MUNCHI
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ballesta is nu in balbezit. Ballesta probeert naar een medespeler te passen. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pachés geeft de bal voor. Chozas rent richting de bal. Sánchez Soriano is nu in balbezit. Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Besora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:1

11e minuut.
Louzao passt de bal zonder na te denken. Pachés rent richting de bal. Pachés passt de bal zonder na te denken. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Anievas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Verger de bal. Ballesta probeert naar een medespeler te passen. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Louzao probeert naar een medespeler te passen. Nachón rent richting de bal. Nachón probeert naar een medespeler te passen. Ballesta kan de bal niet met de borst controleren. Ballesta schiet op doel. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:2

19e minuut.
Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora passt de bal zonder na te denken. Ballesta rent richting de bal. Ballesta draait met de bal, schiet en ... Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:3

32e minuut.
Tost is nu in balbezit. Chozas is nu in balbezit. Sánchez Soriano rent richting de bal. Chozas onderschept slim de pass. Chozas draait met de bal, schiet en ... Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 45%, BAYER DE MUNCHI 55%.
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:3

49e minuut.
Besora is nu in balbezit. Besora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Louzao de bal. Larios rent richting de bal. Larios geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Larios met de inworp. Villanueva Angulo rent richting de bal. Ruiz Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pachés is nu in balbezit. Pachés passt de bal zonder na te denken. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora geeft de bal voor. Bautista kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rodríguez Cortina rent richting de bal. Rodríguez Cortina geeft de bal voor. Villanueva Angulo kopt de bal weg. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Louzao de bal. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Louzao zijn tegenspeler op de grond. Louzao krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lopes rent richting de bal. Chozas verovert de bal door een tackle van achteren. Chozas draait met de bal, schiet en ... Valdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:4

90e minuut.
Burgueña trapt de bal weg van het doel. Verger kopt de bal weg. Villanueva Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 44%, BAYER DE MUNCHI 56%.
Wanderers Football Club - BAYER DE MUNCHI 0:4