Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Kabout maderitos
4-2-1-1-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riiel met een snelle inworp. Ponianto rent richting de bal. Ponianto geeft een lange en hoge pass. Colunga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Roldán Freire onderschept slim de pass. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciulla de bal. Ciulla draait met de bal, schiet en ... Bilbao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
García Llamas met een sublieme pass. Soszyński is nu in balbezit. Graus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graus krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bilbao met een sublieme pass. Madincea heeft problemen om de bal te vangen. Gilabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Kabout - maderitos 1:0

38e minuut.
Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński speelt de bal door. Graus bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Colunga passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 22%, maderitos 78%.
Atlético Kabout - maderitos 1:0

58e minuut.
Inworp. Riiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponianto is nu in balbezit. Ponianto geeft een hoge lob. Soszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilbao bokst de bal weg.

70e minuut.
Ciulla is nu in balbezit. Gilabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciulla verovert de bal door een tackle van achteren. Gilabert onderschept slim de pass. Gilabert met een sublieme pass. Paal!

79e minuut.
Erostarbe Tubilla probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Colunga is nu in balbezit. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto passt de bal zonder na te denken. Ciulla rent richting de bal. Ciulla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Kabout 26%, maderitos 74%.
Atlético Kabout - maderitos 1:0