Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYER DE MUNCHI Guethoreloaded
Normal Tactiek Ataque Nueva
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
García Menéndez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riopedre de bal. Riopedre speelt de bal door. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. Anievas bokst de bal weg.

12e minuut.
Pachés geeft een lange en hoge pass. Villarreal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre geeft de bal voor. Sobrino Rodríguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:1

17e minuut.
Dorronsoro passt de bal in één keer door. Morcillo rent richting de bal. Burgueña is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez onderschept slim de pass. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ruiz Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:2

19e minuut.
Pachés rent richting de bal. Dorronsoro onderschept slim de pass. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bautista met een sublieme pass. Chozas is nu in balbezit. Grandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grandi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Dorronsoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorronsoro passt de bal met de wreef. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Anievas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:3

39e minuut.
Burgueña geeft een lange en hoge pass. Daar is Grandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandi passt de bal in één keer door. Morcillo is nu in balbezit. Morcillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 62%, Guethoreloaded 38%.
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:4

54e minuut.
Grandi geeft een lange en hoge pass. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baraja. Mangas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mangas kan niet meer verder spelen. García Miranda komt het veld opgelopen. Dorronsoro met een snel genomen vrije trap. Sobrino Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Burgueña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
García Miranda kopt de bal weg. Dorronsoro met een sublieme pass. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:5

71e minuut.
Ruiz Ledesma onderschept slim de pass. Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro passt de bal zonder na te denken. Daar is Sobrino Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcillo schiet op doel. Anievas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Dorronsoro de bal. Dorronsoro passt de bal in één keer door. Grandi rent richting de bal. Grandi geeft een lange en hoge pass. Sobrino Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Morcillo de bal. Dorronsoro met een sublieme pass. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Anievas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYER DE MUNCHI 71%, Guethoreloaded 29%.
BAYER DE MUNCHI - Guethoreloaded 0:6