Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers Football Club f.c guerreros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Villanueva Angulo rent richting de bal. Rodríguez Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Antequera probeert naar een medespeler te passen. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ezquerro trapt de bal weg. Klungelig pakt Blasco de bal. Verger speelt de bal door. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. La Plagia met een harde bal richting middenveld. Daar is Nachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parera bereikt de bal nog maar net als eerste. Parera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tost geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Abaeto met een harde bal richting middenveld. Rodríguez Antequera kopt de bal weg. Daar is Tost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Verger met een sublieme pass. Inworp. Ramiro met de inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 59%, f.c guerreros 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wanderers Football Club - f.c guerreros 0:0

46e minuut.
Pikabea geeft een hoge lob. Sánchez Soriano controleert de bal met de borst. Ojeda begaat een overtreding. Ojeda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Navarrete geeft de bal voor. Ramiro kopt de bal weg. La Plagia heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro bokst de bal weg.

78e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Tost kopt de bal weg. Daar is Nachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalvilla rent richting de bal. Villalvilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers Football Club 51%, f.c guerreros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wanderers Football Club - f.c guerreros 0:0