Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c guerreros Wanderers Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Blasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasco speelt de bal door. Parera geeft een hoge lob. Cabranes Llavona is nu in balbezit. Cabranes Llavona geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Wanderers Football Club 1:0

18e minuut.
Blasco is nu in balbezit. Verger verovert de bal door een tackle van achteren. Verger passt de bal in één keer door. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c guerreros - Wanderers Football Club 1:1

22e minuut.
Abaeto trapt de bal weg. Blasco kopt de bal weg. Sánchez Soriano is nu in balbezit. Villalvilla verovert de bal door een tackle van achteren. Villalvilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alcázar passt de bal zonder na te denken. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva Angulo rent richting de bal. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. Ezquerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c guerreros 49%, Wanderers Football Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c guerreros - Wanderers Football Club 1:1

64e minuut.
Cabranes Llavona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sánchez Soriano de bal. Parera probeert naar een medespeler te passen. Villalvilla is nu in balbezit. Villalvilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c guerreros - Wanderers Football Club 2:1

70e minuut.
Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rodríguez Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger onderschept slim de pass. Verger met een sublieme pass. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Cabranes Llavona is nu in balbezit. Cabranes Llavona geeft een hoge lob. Villalvilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Verger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parera. Verger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verger kan niet meer verder spelen. Larios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c guerreros 52%, Wanderers Football Club 48%.
f.c guerreros - Wanderers Football Club 2:1