Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamoneo F.C. BAYER DE MUNCHI
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 22.2
solide Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gavrilescu met een sublieme pass. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti met een sublieme pass. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski schiet op doel. Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Baraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski geeft de bal voor. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Anievas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Pachés is nu in balbezit. Prelević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prelević krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liechti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liechti passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 1:0

12e minuut.
Ruiz Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 2:0

14e minuut.
Prelević rent richting de bal. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bautista roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bautista kan niet meer verder spelen. Martín Delgado komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Anievas met een sublieme pass. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruiz Ledesma kopt de bal weg. Prelević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Anievas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 3:0

23e minuut.
Koprowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burgueña de bal. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. Anievas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 4:0

26e minuut.
Prelević geeft een lange en hoge pass. Koprowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żmijewski de bal onder controle te krijgen. Liechti rent richting de bal. Liechti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 5:0

28e minuut.
Prelević probeert naar een medespeler te passen. Liechti is nu in balbezit. Liechti passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Liechti met een sublieme pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski schiet op doel. Ruiz Ledesma probeert de bal aan de voet te houden. Anievas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 25%, BAYER DE MUNCHI 75%.
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 6:0

47e minuut.
Liechti rent richting de bal. Koprowski is nu in balbezit. Martín Delgado begaat een overtreding. Martín Delgado krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Koprowski kopt de bal weg. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski geeft de bal voor. Liechti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ruiz Ledesma rent richting de bal. Ruiz Ledesma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prelević met een snelle inworp. Lepa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Anievas probeert naar een medespeler te passen. Prelević kopt de bal weg. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Anievas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu speelt de bal door. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Anievas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prelević de bal. Prelević passt de bal zonder na te denken. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Daar is Pachés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski is nu in balbezit. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Gavrilescu de bal onder controle te krijgen. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski passt de bal in één keer door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Żmijewski is nu in balbezit. Martín Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żmijewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lepa met een snel genomen vrije trap. Liechti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Koprowski speelt de bal door. Ruiz Ledesma is nu in balbezit. Liechti onderschept slim de pass. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Baraja kopt de bal weg. Inworp. Koprowski met een snelle inworp. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamoneo F.C. 15%, BAYER DE MUNCHI 85%.
Mamoneo F.C. - BAYER DE MUNCHI 6:0