Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Fuerteventura
o no Tactiek 1 -
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Parejro is nu in balbezit. Parejro met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft de bal voor. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Guyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Martínez Torrén speelt de bal door. Amenábar speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel. Skaarup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Fuerteventura 1:0

22e minuut.
Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. de la Gente is nu in balbezit. de la Gente passt de bal in één keer door. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Skaarup bokst de bal weg.

24e minuut.
Speichler speelt de bal door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Guyt met een snelle inworp. Pérez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van de la Gente ... Strafschop! Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Unidos bokst de bal weg. Naujoks is nu in balbezit. Guyt onderschept slim de pass. Guyt passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Unidos bokst de bal weg.

35e minuut.
Parejro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senkevicz rent richting de bal. Senkevicz geeft de bal voor. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pala geeft de bal voor. Szegleti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parés onderschept slim de pass. Parés haalt uit met een fantastische trap. Skaarup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Fuerteventura 2:0

38e minuut.
Martínez Torrén passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. de Jesús probeert de bal aan de voet te houden. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Skaarup met een sublieme pass. Antosiewicz kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 60%, Fuerteventura 40%.
Citizen - Fuerteventura 2:0

47e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met de inworp. Parés geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Skaarup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Guyt rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Szegleti is nu in balbezit. Szegleti geeft de bal voor. de Jesús kan de bal niet met de borst controleren. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Naujoks de bal onder controle te krijgen. Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Guyt rent richting de bal. Guyt geeft een hoge lob. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Fuerteventura 2:1

69e minuut.
Gañán rent richting de bal. Parejro is nu in balbezit. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Barila speelt de bal door. de la Gente is nu in balbezit. de la Gente geeft de bal voor. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Naujoks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guyt zal de hoekschop nemen. Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt de Jesús de bal. Unidos bokst de bal weg.

89e minuut.
Senkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkevicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barila met de inworp. Bălaşa geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 69%, Fuerteventura 31%.
Citizen - Fuerteventura 2:1