Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lleida Antif Atlético
Normal Tactiek 451 u
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 38.8
waardeloos Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ziganda met een sublieme pass. Inworp. Heldmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wigura is nu in balbezit. Wigura schiet op doel. Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:1

3e minuut.
Ruiz Hierro is nu in balbezit. Páger rent richting de bal. Páger geeft een hoge lob. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Shchavinskij onderschept slim de pass. Shchavinskij speelt de bal door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea geeft de bal voor. Klungelig pakt Armengot de bal. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wigura is nu in balbezit. Wigura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Heldmann geeft een lange en hoge pass. Ciolţea kopt de bal weg. Daar is Otero Bouzas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Moya Martín met een harde bal richting middenveld. Aldea kopt de bal weg. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Paal! Pérez Ortega is nu in balbezit. Pérez Ortega geeft een hoge lob. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger geeft een hoge lob. Ciolţea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wigura rent richting de bal. Wigura speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Armengot de bal onder controle te krijgen. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:2

17e minuut.
Pérez Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura passt de bal met de wreef. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Armengot bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estalinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Estalinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wigura de bal. Armengot is nu in balbezit. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea schiet op doel. Moya Martín bokst de bal weg. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Heldmann is nu in balbezit. Heldmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Armengot de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aldea geeft de bal voor. Daar is Otero Bouzas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ... Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:3

33e minuut.
Páger passt de bal zonder na te denken. Heldmann rent richting de bal. Heldmann passt de bal zonder na te denken. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín bokst de bal weg.

35e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Jové Rubí legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciolţea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heldmann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:4

36e minuut.
Wigura onderschept slim de pass. Wigura passt de bal met de wreef. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Armengot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:5

38e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Wigura passt de bal met de wreef. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:6

40e minuut.
Wigura controleert de bal met de borst. Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:7

42e minuut.
Ciolţea passt de bal in één keer door. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho passt de bal met de wreef. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:8

45e minuut.
Heldmann rent richting de bal. Heldmann passt de bal zonder na te denken. Aldea probeert de bal aan de voet te houden. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 85%, Antif Atlético 15%.
lleida - Antif Atlético 0:9

46e minuut.
Ziganda rent richting de bal. Pitras verovert de bal door een tackle van achteren. Pitras geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Heldmann rent richting de bal. Heldmann met een sublieme pass. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:10

52e minuut.
Heldmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Aldea de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea onderschept slim de pass. Aldea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aldea geeft de bal voor. Wigura kopt de bal weg. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Armengot de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heldmann de bal. Heldmann speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Armengot heeft problemen om de bal te vangen. Wigura rent richting de bal. Wigura passt de bal in één keer door. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:11

64e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Estalinho onderschept slim de pass. Estalinho speelt de bal door. Wigura heeft problemen om de bal te vangen. Wigura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Estalinho probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:12

72e minuut.
Heldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Armengot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Klungelig pakt Aldea de bal. Aldea met een sublieme pass. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moya Martín trapt de bal weg. Heldmann kopt de bal weg. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:13

86e minuut.
Pérez Ortega rent richting de bal. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Otero Bouzas rent richting de bal. Wigura onderschept slim de pass. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Antif Atlético 0:14

87e minuut.
Ziganda rent richting de bal. Ziganda probeert naar een medespeler te passen. Otero Bouzas rent richting de bal. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 82%, Antif Atlético 18%.
lleida - Antif Atlético 0:14