Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético lleida
451 u Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


11e minuut.
Moya Martín trapt de bal weg. Heldmann kopt de bal weg. Páger probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Armengot met een sublieme pass. Otero Bouzas is nu in balbezit. Otero Bouzas geeft een hoge lob. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fervenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heldmann krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Páger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldea rent richting de bal. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Heldmann heeft problemen om de bal te vangen. Heldmann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Armengot probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Heldmann rent richting de bal. Heldmann geeft een lange en hoge pass. Ruiz controleert de bal met de borst. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciolţea de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 1:0

27e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft de bal voor. Ciolţea kopt de bal weg. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 2:0

30e minuut.
Fervenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Páger met een sublieme pass. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Estalinho heeft problemen om de bal te vangen. Páger met een sublieme pass. Estalinho speelt de bal door. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Armengot trapt de bal weg. Páger kopt de bal weg. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Moya Martín niet meer kan verder spelen. Solabarrieta Arantzamendi komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Pitras verovert de bal door een tackle van achteren. Pitras geeft de bal voor. Ciolţea met een sublieme pass. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 3:0

41e minuut.
De Luca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger speelt de bal door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Bouzas geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 19%, lleida 81%.
Antif Atlético - lleida 3:0

47e minuut.
Otero Bouzas geeft een hoge lob. Inworp. Aldea met een snelle inworp. Heldmann is nu in balbezit. Heldmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Otero Bouzas probeert naar een medespeler te passen. Páger is nu in balbezit. Páger passt de bal in één keer door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea passt de bal zonder na te denken. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... Solabarrieta Arantzamendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 4:0

61e minuut.
Ramón is nu in balbezit. Aldea rent richting de bal. Aldea speelt de bal door. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solabarrieta Arantzamendi trapt de bal weg van het doel. Heldmann kopt de bal weg. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pérez Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Heldmann is nu in balbezit. Heldmann speelt de bal door. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal in één keer door. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ... Solabarrieta Arantzamendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 5:0

71e minuut.
Heldmann geeft de bal voor. Estalinho rent richting de bal. Estalinho passt de bal in één keer door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Armengot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 6:0

77e minuut.
Estalinho onderschept slim de pass. Estalinho speelt de bal door. Wigura heeft problemen om de bal te vangen. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Solabarrieta Arantzamendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 7:0

80e minuut.
Inworp. Estalinho met een snelle inworp. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 8:0

86e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura rent richting de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Solabarrieta Arantzamendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - lleida 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 16%, lleida 84%.
Antif Atlético - lleida 9:0