Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura Antif Atlético
1 - Tactiek 451 u
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Aldea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Speichler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antosiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guyt zal de hoekschop nemen. Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Antif Atlético 1:0

26e minuut.
Aldea geeft een lange en hoge pass. Szegleti rent richting de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea schiet op doel. Thormann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuerteventura - Antif Atlético 1:1

35e minuut.
Zabala rent richting de bal. Zabala passt de bal in één keer door. Hristoskov is nu in balbezit. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea schiet op doel. Thormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Pitras rent richting de bal. Parejro onderschept slim de pass. Parejro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldea rent richting de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 46%, Antif Atlético 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuerteventura - Antif Atlético 1:1

63e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro met een sublieme pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. Pantner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Heldmann rent richting de bal. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Pala speelt de bal door. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Pala de bal. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pérez rent richting de bal. Aldea met een sublieme pass. Pitras is nu in balbezit. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler schiet op doel. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala geeft een hoge lob. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Antif Atlético 2:1

73e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Antif Atlético 3:1

80e minuut.
Zabala geeft een lange en hoge pass. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Pantner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Heldmann rent richting de bal. Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho met een sublieme pass. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Antif Atlético 3:2

87e minuut.
Senkevicz met een snelle inworp. Parejro is nu in balbezit. Met opzet legt Heldmann zijn tegenspeler op de grond. Parejro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Parejro kan niet meer verder spelen. Ostolaza komt het veld opgelopen. Senkevicz met een snel genomen vrije trap. Bica kopt de bal weg. Ostolaza rent richting de bal. Ostolaza geeft een hoge lob. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuerteventura - Antif Atlético 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 37%, Antif Atlético 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuerteventura - Antif Atlético 3:3