Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen lleida
Sweep Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Van Sam geeft de bal voor. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Parés draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Otero Bouzas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amenábar neemt de hoekschop. Van Sam maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 1:0

11e minuut.
Ziganda rent richting de bal. Ziganda passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ramón de bal onder controle te krijgen. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Pérez Ortega rent richting de bal. Pérez Ortega passt de bal zonder na te denken. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ... Moya Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Otero Bouzas heeft problemen om de bal te vangen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Torrén onderschept slim de pass. Martínez Torrén geeft de bal voor. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Van Sam onderschept slim de pass. Armengot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Sam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amenábar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Otero Bouzas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sánchez Muñoz neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar passt de bal zonder na te denken. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 2:0

33e minuut.
Amenábar geeft een lange en hoge pass. Pérez Ortega rent richting de bal. Sánchez Muñoz rent richting de bal. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Sam met een sublieme pass. Amenábar rent richting de bal. Amenábar met een sublieme pass. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel. Moya Martín bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Ramón de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oliva is nu in balbezit. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar speelt de bal door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 26%, lleida 74%.
Citizen - lleida 3:0

46e minuut.
Tahirli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Fervenza rent richting de bal. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés passt de bal in één keer door. Van Sam kan de bal niet met de borst controleren. Van Sam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam passt de bal in één keer door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ... Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 4:0

56e minuut.
Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam geeft een lange en hoge pass. Otero Bouzas is nu in balbezit. Parés onderschept slim de pass. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 5:0

57e minuut.
Parés onderschept slim de pass. Otero Bouzas speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 6:0

62e minuut.
Daar is Amenábar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Torrén is nu in balbezit. Amenábar probeert naar een medespeler te passen. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ... Moya Martín bokst de bal weg.

65e minuut.
Amenábar rent richting de bal. Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amenábar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amenábar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parés springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Parés rent richting de bal. Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Bouzas geeft een hoge lob. Amenábar kopt de bal weg. Oliva geeft de bal voor. Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 7:0

69e minuut.
Fervenza is nu in balbezit. Fervenza met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramón de bal. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - lleida 8:0

70e minuut.
Ziganda speelt de bal door. Klungelig pakt Fervenza de bal. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Amenábar speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gañán geeft een lange en hoge pass. Van Sam controleert de bal met de borst. Van Sam speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Amenábar geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Pérez Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 22%, lleida 78%.
Citizen - lleida 8:0