Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Motril LOS MURCIELAGOS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Incera rent richting de bal. Remírez onderschept slim de pass. Remírez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Orife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orife draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Otxoa López passt de bal met de wreef. Bengoa rent richting de bal. Gonzalvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzalvo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Romero Salguero is nu in balbezit. Romero Salguero geeft de bal voor. Sabater probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Remírez is nu in balbezit. Remírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nieto rent richting de bal. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo speelt de bal door. Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 65%, LOS MURCIELAGOS 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Motril - LOS MURCIELAGOS 0:0

54e minuut.
Romero Salguero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez Izquierdo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Orife rent richting de bal. Remírez is nu in balbezit. Remírez passt de bal in één keer door. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pinillos Caro geeft de bal voor. Inworp. Orife met een snelle inworp. Pérez Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Rufete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pérez Izquierdo speelt de bal door. Incera bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez verovert de bal door een tackle van achteren. Remírez draait met de bal, schiet en ... Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - LOS MURCIELAGOS 0:1

79e minuut.
Sabater met een sublieme pass. Daar is Perals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pérez Izquierdo zijn tegenspeler op de grond. Pérez Izquierdo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sabater probeert naar een medespeler te passen. Pérez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Remírez rent richting de bal. Remírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pinillos Caro geeft een lange en hoge pass. Pérez Rufete is nu in balbezit. Pérez Rufete passt de bal met de wreef. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 56%, LOS MURCIELAGOS 44%.
CF Motril - LOS MURCIELAGOS 0:1