Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MURCIELAGOS CF Motril
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Perals onderschept slim de pass. Perals passt de bal met de wreef. Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godino draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pisón de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sabater bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rufete verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rufete probeert naar een medespeler te passen. Remírez is nu in balbezit. Remírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Orife met een snelle inworp. Nieto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzalvo. Gonzalvo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pérez Alvite is nu in balbezit. Lumbreras verovert de bal door een tackle van achteren. Lumbreras met een sublieme pass. Romero Salguero is nu in balbezit. Romero Salguero geeft een lange en hoge pass. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta onderschept slim de pass. Menta geeft de bal voor. Daar is Remírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - CF Motril 1:0

33e minuut.
Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez onderschept slim de pass. Daar is Remírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remírez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Incera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Rufete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - CF Motril 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 38%, CF Motril 62%.
LOS MURCIELAGOS - CF Motril 2:0

74e minuut.
Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Salguero onderschept slim de pass. Romero Salguero passt de bal met de wreef. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 49%, CF Motril 51%.
LOS MURCIELAGOS - CF Motril 2:0