Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citizen Antif Atlético
avanzada Tactiek 451 u
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.8 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente passt de bal zonder na te denken. Amenábar is nu in balbezit. Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 1:0

8e minuut.
Amenábar is nu in balbezit. Amenábar met een sublieme pass. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 2:0

12e minuut.
Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bica probeert naar een medespeler te passen. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 3:0

21e minuut.
Naujoks geeft de bal voor. Bica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 4:0

32e minuut.
Aldea onderschept slim de pass. de la Gente rent richting de bal. de la Gente geeft een hoge lob. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Parés is nu in balbezit. De Luca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălaşa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Parés probeert de bal aan de voet te houden. Shchavinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Aldea de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés schiet op doel. Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 7:0

42e minuut.
Amenábar controleert de bal met de borst. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amenábar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 36%, Antif Atlético 64%.
Citizen - Antif Atlético 7:0

53e minuut.
Pitras probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 8:0

56e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila met een sublieme pass. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura schiet op doel. Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 8:1

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciolţea stond buitenspel. Gañán neemt vlug de vrije trap. Bălaşa kopt de bal weg. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. Pantner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 9:1

61e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús geeft een hoge lob. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amenábar zal de hoekschop nemen. Parés kopt de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Citizen - Antif Atlético 10:1

75e minuut.
Martínez Torrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Torrén geeft een lange en hoge pass. Pitras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Muñoz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Aldea passt de bal in één keer door. Ciolţea is nu in balbezit. de Jesús tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciolţea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Páger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citizen 44%, Antif Atlético 56%.
Citizen - Antif Atlético 10:1