Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético Citizen
451 u Tactiek avanzada
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Gañán neemt vlug de vrije trap. Van Sam kopt de bal weg. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 0:1

9e minuut.
Erić geeft de bal voor. Wigura kopt de bal weg. de Jesús bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús geeft een hoge lob. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Aldea is nu in balbezit. de la Gente verovert de bal door een tackle van achteren. de la Gente passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Páger passt de bal in één keer door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
de la Gente is nu in balbezit. de la Gente speelt de bal door. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam schiet op doel. Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 0:2

39e minuut.
Ciolţea rent richting de bal. Gañán onderschept slim de pass. Gañán geeft een lange en hoge pass. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 0:3

41e minuut.
Estalinho met een sublieme pass. De Luca heeft problemen om de bal te vangen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 0:4

43e minuut.
Shchavinskij geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met de inworp. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 64%, Citizen 36%.
Antif Atlético - Citizen 0:4

51e minuut.
Naujoks passt de bal in één keer door. Daar is Martínez Torrén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura is nu in balbezit. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Unidos bokst de bal weg. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 1:4

55e minuut.
de Jesús is nu in balbezit. de Jesús geeft de bal voor. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam schiet op doel. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 1:5

59e minuut.
Páger met een sublieme pass. Aldea is nu in balbezit. Aldea passt de bal in één keer door. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. Pantner bokst de bal weg.

69e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 1:6

71e minuut.
Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam passt de bal met de wreef. Parés rent richting de bal. Parés schiet op doel. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 1:7

73e minuut.
de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva met een sublieme pass. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 1:8

76e minuut.
Gañán is nu in balbezit. Gañán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estalinho met een snelle inworp. Páger geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura schiet op doel. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 2:8

78e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Erić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Naujoks geeft een lange en hoge pass. Amenábar rent richting de bal. Amenábar speelt de bal door. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam schiet op doel. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
de la Gente is nu in balbezit. Páger verovert de bal door een tackle van achteren. Páger speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Pantner bokst de bal weg.

89e minuut.
Martínez Torrén maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bica is nu in balbezit. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren. Van Sam draait met de bal, schiet en ... Pantner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Citizen 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 59%, Citizen 41%.
Antif Atlético - Citizen 2:9