Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lleida Fuerteventura
Normal Tactiek 1 -
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda onderschept slim de pass. Guyt onderschept slim de pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:1

3e minuut.
Antosiewicz geeft de bal voor. Guyt kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:2

5e minuut.
Speichler onderschept slim de pass. Speichler met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Moya Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:3

7e minuut.
Ramón is nu in balbezit. Antosiewicz is nu in balbezit. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:4

13e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro speelt de bal door. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:5

19e minuut.
Zabala met een sublieme pass. Senkevicz is nu in balbezit. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft de bal voor. Pérez Ortega kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Speichler is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Armengot ... Strafschop! Speichler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Armengot de bal. Antosiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:6

21e minuut.
Parejro met de inworp. Antosiewicz controleert de bal met de borst. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:7

27e minuut.
Klungelig pakt Speichler de bal. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Parejro is nu in balbezit. Parejro passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fervenza passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Ruiz rent richting de bal. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:8

38e minuut.
Klungelig pakt Ramón de bal. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:9

40e minuut.
Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler passt de bal met de wreef. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Senkevicz passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 87%, Fuerteventura 13%.
lleida - Fuerteventura 0:10

48e minuut.
Ruiz Hierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szegleti passt de bal met de wreef. Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:11

55e minuut.
Zabala probeert naar een medespeler te passen. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Antosiewicz met een sublieme pass. Zabala geeft een lange en hoge pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Speichler passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:12

60e minuut.
Daar is Guyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guyt geeft de bal voor. Ramón probeert de bal aan de voet te houden. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pérez Ortega rent richting de bal. Pérez Ortega geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:13

63e minuut.
Parejro passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:14

65e minuut.
Szegleti onderschept slim de pass. Szegleti met een sublieme pass. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:15

66e minuut.
Parejro rent richting de bal. Parejro passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:16

70e minuut.
Moya Martín trapt de bal weg. Guyt kopt de bal weg. Ramón is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:17

75e minuut.
Senkevicz speelt de bal door. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:18

76e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez speelt de bal door. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:19

81e minuut.
Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro rent richting de bal. Parejro passt de bal met de wreef. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:20

82e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro speelt de bal door. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Moya Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:21

83e minuut.
Ziganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda passt de bal in één keer door. Ramón rent richting de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ramón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt onderschept slim de pass. Guyt met een sublieme pass. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Parejro met een sublieme pass. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler is nu in balbezit. Parejro is nu in balbezit. Parejro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - Fuerteventura 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 85%, Fuerteventura 15%.
lleida - Fuerteventura 0:22