Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MURCIELAGOS Fuerteventura
Normal Tactiek 1 -
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Guyt passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal in één keer door. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler draait met de bal, schiet en ... García Gómez bokst de bal weg. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:1

12e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szegleti rent richting de bal. Szegleti passt de bal in één keer door. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt geeft een lange en hoge pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:2

24e minuut.
Speichler rent richting de bal. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:3

26e minuut.
Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Guyt speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro geeft de bal voor. Antosiewicz kopt de bal weg. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pisón speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:4

33e minuut.
Speichler kan de bal niet met de borst controleren. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pisón de bal onder controle te krijgen. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:5

37e minuut.
Pérez Rufete speelt de bal door. Etxániz met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. García Gómez met een harde bal richting middenveld. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt geeft een hoge lob. Speichler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pérez Izquierdo rent richting de bal. Guyt is nu in balbezit. Guyt passt de bal in één keer door. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez draait met de bal, schiet en ... García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... García Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:6

43e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor. Speichler is nu in balbezit. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 90%, Fuerteventura 10%.
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:6

46e minuut.
Parejro met een sublieme pass. Klungelig pakt Guyt de bal. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:7

48e minuut.
Parejro rent richting de bal. Parejro met een sublieme pass. Antosiewicz is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hristoskov kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Pisón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:8

51e minuut.
Remírez met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Antosiewicz met een sublieme pass. Parejro is nu in balbezit. Parejro met een sublieme pass. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:9

54e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Orife is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. García Gómez trapt de bal weg van het doel. Guyt kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hristoskov met een sublieme pass. Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz speelt de bal door. Speichler rent richting de bal. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:10

63e minuut.
Parejro passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Parejro is nu in balbezit. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:11

67e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro onderschept slim de pass. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:12

69e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
García Gómez trapt de bal weg van het doel. Guyt kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:13

75e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez geeft de bal voor. Etxániz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Parejro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostolaza komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pérez Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bengoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt onderschept slim de pass. Guyt geeft een hoge lob. Pérez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ostolaza probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 87%, Fuerteventura 13%.
LOS MURCIELAGOS - Fuerteventura 0:13