Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura LOS MURCIELAGOS
1 - Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 17.1
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. García Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal zonder na te denken. Nieto is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez haalt uit met een fantastische trap. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 1:0

12e minuut.
Pisón geeft een lange en hoge pass. Orife kopt de bal weg. Klungelig pakt Bengoa de bal. Guyt is nu in balbezit. Guyt passt de bal in één keer door. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Parejro met een snelle inworp. Speichler controleert de bal met de borst. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler onderschept slim de pass. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bengoa heeft problemen om de bal te vangen. Guyt is nu in balbezit. Guyt geeft een lange en hoge pass. Daar is Pisón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Paal! Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 2:0

16e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 3:0

18e minuut.
Nelson onderschept slim de pass. Nelson geeft de bal voor. Pérez Rufete kopt de bal weg. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 4:0

19e minuut.
Nelson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zabala komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro is nu in balbezit. Parejro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Parejro kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro is nu in balbezit. Parejro passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Nieto rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Gómez met een sublieme pass. Pérez kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Antosiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez de bal. Nieto is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 5:0

40e minuut.
Speichler rent richting de bal. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. García Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 12%, LOS MURCIELAGOS 88%.
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 5:0

50e minuut.
Antosiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Guyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guyt passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 6:0

55e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nieto rent richting de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 7:0

68e minuut.
Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Gómez bokst de bal weg.

70e minuut.
Szegleti passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 8:0

72e minuut.
Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pisón de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guyt zal de hoekschop nemen. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Etxániz probeert de bal aan de voet te houden. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pisón geeft een hoge lob. Szegleti kopt de bal weg. Antosiewicz met een sublieme pass. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Guyt passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez speelt de bal door. Klungelig pakt Speichler de bal. Speichler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz speelt de bal door. Pisón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Guyt passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antosiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 9:0

85e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro begaat een overtreding. Parejro krijgt een gele kaart. Cruz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cruz kan niet meer verder spelen. Menta komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt passt de bal zonder na te denken. Daar is Szegleti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegleti geeft een hoge lob. Speichler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 15%, LOS MURCIELAGOS 85%.
Fuerteventura - LOS MURCIELAGOS 9:0