Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odmisel C.F Citizen
Normal Tactiek Sweep
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal met de wreef. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bernabéu trapt de bal weg. Oliva kopt de bal weg. Parés is nu in balbezit. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa passt de bal in één keer door. Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert López Cinta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Parés kopt de bal weg. Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Bălaşa rent richting de bal. Amenábar is nu in balbezit. Amenábar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sedano is nu in balbezit. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Bălaşa is nu in balbezit. Paal! Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:1

20e minuut.
Parés kopt de bal weg. Bernabéu speelt de bal door. de Jesús kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de Sanjosé is nu in balbezit. Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés passt de bal met de wreef. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:2

24e minuut.
Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa geeft een lange en hoge pass. de Sanjosé kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Parés is nu in balbezit. Sánchez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés speelt de bal door. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Amenábar geeft de bal voor. Daar is Murado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:3

37e minuut.
de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Muñoz speelt de bal door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Bernabéu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:4

43e minuut.
Murado verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal met de wreef. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 72%, Citizen 28%.
Odmisel C.F - Citizen 0:5

46e minuut.
Unidos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Martínez Torrén geeft een hoge lob. Murado probeert de bal met de borst te controleren. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:6

52e minuut.
Daar is Amenábar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amenábar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murado de bal. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:7

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amenábar zal de hoekschop nemen. Daar is García Sedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:8

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Murado de bal onder controle te krijgen. de Sanjosé is nu in balbezit. Sánchez Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Klungelig pakt Murado de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:9

63e minuut.
Balboa geeft de bal voor. Daar is Martínez Torrén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Torrén geeft een hoge lob. Bălaşa controleert de bal met de borst. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt López Cinta de bal. Bernabéu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Martínez Torrén speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Murado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murado krijgt een gele kaart. Bălaşa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălaşa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Amenábar kopt de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa geeft een lange en hoge pass. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:10

74e minuut.
Murado passt de bal met de wreef. de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente met een sublieme pass. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:11

79e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ... Bernabéu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:12

81e minuut.
Balboa rent richting de bal. Amenábar verovert de bal door een tackle van achteren. Amenábar met een sublieme pass. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parés de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odmisel C.F - Citizen 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odmisel C.F 84%, Citizen 16%.
Odmisel C.F - Citizen 0:13