Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético CF Motril
dani 451 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ambühl passt de bal zonder na te denken. Erić is nu in balbezit. Erić passt de bal in één keer door. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Wigura geeft de bal voor. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinillos Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Wigura geeft een lange en hoge pass. Incera heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pinillos Caro is nu in balbezit. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl speelt de bal door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Arbeloa bokst de bal weg.

10e minuut.
Wigura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erić heeft problemen om de bal te vangen. Erić probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - CF Motril 1:0

13e minuut.
Otxoa López is nu in balbezit. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - CF Motril 2:0

21e minuut.
Ayarza geeft een lange en hoge pass. Ambühl kopt de bal weg. Wigura heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ambühl passt de bal met de wreef. Wigura is nu in balbezit. Wigura passt de bal met de wreef. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 17%, CF Motril 83%.
Antif Atlético - CF Motril 2:0

47e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinillos Caro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Việt Tiến raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Tiến zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Erić controleert de bal met de borst. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura speelt de bal door. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Perals is nu in balbezit. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak passt de bal in één keer door. Erić is nu in balbezit. Erić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kupczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stachowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayarza rent richting de bal. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pinillos Caro heeft problemen om de bal te vangen. Ambühl rent richting de bal. Pinillos Caro rent richting de bal. Việt Tiến onderschept slim de pass. Việt Tiến geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Perals de bal. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 24%, CF Motril 76%.
Antif Atlético - CF Motril 2:0