Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marc Roigé Bosch lleida
352 Marc Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Fernández Herrera geeft de bal voor. Aranzubia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armengot. Armengot krijgt een gele kaart.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fernández Herrera neemt de hoekschop. Bayón rent richting de bal. Aranzubia is nu in balbezit. Aranzubia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Pérez Peña met de inworp. Daar is Fernández Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro geeft een hoge lob. Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ziganda is nu in balbezit. Pérez Peña begaat een overtreding. Ziganda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez Soria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Collantes is nu in balbezit. Collantes geeft de bal voor. Lencina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 40%, lleida 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marc Roigé Bosch - lleida 0:0

46e minuut.
Fernández Herrera is nu in balbezit. Fernández Herrera passt de bal met de wreef. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria schiet op doel. Uriguen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jové Rubí geeft de bal voor. Collantes rent richting de bal. Lázaro onderschept slim de pass. Lázaro geeft de bal voor. Uriguen maakt een snoekduik en kopt de bal. Moya Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Armengot is nu in balbezit. Armengot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruiz de bal. Uriguen is nu in balbezit. Uriguen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Juanfran de bal. Juanfran speelt de bal door. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzubia rent richting de bal. Aranzubia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - lleida 1:0

76e minuut.
Ziganda is nu in balbezit. Martín de la Fuente rent richting de bal. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Ziganda verovert de bal door een tackle van achteren. Ziganda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 43%, lleida 57%.
Marc Roigé Bosch - lleida 1:0