Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura Odmisel C.F
1 - Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
11% Spel op eigen helft 89%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.9
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Senkevicz onderschept slim de pass. Senkevicz geeft de bal voor. López Cinta heeft problemen om de bal te vangen. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel. Bernabéu bokst de bal weg.

6e minuut.
Szegleti is nu in balbezit. Szegleti geeft een lange en hoge pass. Pérez kopt de bal weg. Klungelig pakt Speichler de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bernabéu trapt de bal weg van het doel. Parejro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Antosiewicz de bal onder controle te krijgen. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Parejro rent richting de bal. Parejro passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Sedano rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 1:0

31e minuut.
Speichler onderschept slim de pass. Speichler probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 2:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Guyt de bal onder controle te krijgen. García Sedano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guyt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antosiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Speichler de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez draait met de bal, schiet en ... Bernabéu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 3:0

38e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 4:0

39e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 5:0

43e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz met een sublieme pass. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Bernabéu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 11%, Odmisel C.F 89%.
Fuerteventura - Odmisel C.F 6:0

47e minuut.
Szegleti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana met de inworp. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Szegleti kopt de bal weg. Pérez controleert de bal met de borst. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Bernabéu bokst de bal weg.

49e minuut.
Murado geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parejro neemt de hoekschop. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt López Cinta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 7:0

56e minuut.
Szegleti geeft een lange en hoge pass. López Cinta heeft problemen om de bal te vangen. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 8:0

62e minuut.
Nelson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Senkevicz de bal. Senkevicz geeft een hoge lob. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
García Sedano rent richting de bal. Guyt onderschept slim de pass. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 9:0

70e minuut.
Antosiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostolaza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
de Sanjosé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guyt rent richting de bal. Guyt probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is López Cinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 10:0

77e minuut.
López Cinta onderschept slim de pass. López Cinta probeert naar een medespeler te passen. Senkevicz geeft de bal voor. Pérez springt en kopt de bal. Bernabéu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Odmisel C.F 11:0

78e minuut.
Anunzita speelt de bal door. Klungelig pakt Pumarejo de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pérez speelt de bal door. Ostolaza speelt de bal door. Parejro met een sublieme pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Guyt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez de bal. Ostolaza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Bernabéu trapt de bal weg van het doel. Senkevicz kopt de bal weg. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parejro neemt de hoekschop. Ostolaza rent richting de bal. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. De bal raakt de paal. Ostolaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza schiet op doel. Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 11%, Odmisel C.F 89%.
Fuerteventura - Odmisel C.F 11:0