Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lleida CF Motril
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Incera is nu in balbezit. Incera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pérez Alvite de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 38%, CF Motril 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lleida - CF Motril 0:0

56e minuut.
Pérez Alvite raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borges komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Armengot verovert de bal door een tackle van achteren. Armengot speelt de bal door. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda rent richting de bal. Ziganda haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ziganda verovert de bal door een tackle van achteren. Ziganda passt de bal zonder na te denken. Perals bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lleida - CF Motril 1:0

64e minuut.
Perals is nu in balbezit. Perals speelt de bal door. Ziganda rent richting de bal. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro passt de bal in één keer door. Ziganda rent richting de bal. Martín de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín de la Fuente draait met de bal, schiet en ... Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Collantes is nu in balbezit. Collantes passt de bal in één keer door. Perals rent richting de bal. Ziganda verovert de bal door een tackle van achteren. Ziganda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lleida 27%, CF Motril 73%.
lleida - CF Motril 1:0