Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético Marc Roigé Bosch
451 u Tactiek 352 Marc
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Peña de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wigura passt de bal met de wreef. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal in één keer door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wigura schiet op doel. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Rico rent richting de bal. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 1:0

9e minuut.
Heldmann is nu in balbezit. Heldmann geeft een lange en hoge pass. Pérez Peña rent richting de bal. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Heldmann met de inworp. Aldea geeft een lange en hoge pass. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 2:0

14e minuut.
Wigura speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. Rico probeert de bal aan de voet te houden. Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heldmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wigura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 3:0

15e minuut.
Pérez Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura schiet op doel. Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Martínez Soria is nu in balbezit. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Wigura onderschept slim de pass. Wigura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Aldea probeert de bal aan de voet te houden. Aldea geeft de bal voor. Ciolţea heeft problemen om de bal te vangen. Ciolţea schiet op doel. Rico probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heldmann zal de hoekschop nemen. Wigura maakt een snoekduik en kopt de bal. Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pérez Peña met een harde bal richting middenveld. Páger kopt de bal weg. Daar is Lázaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Heldmann met een sublieme pass. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura passt de bal met de wreef. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Heldmann onderschept slim de pass. Heldmann passt de bal in één keer door. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 21%, Marc Roigé Bosch 79%.
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 4:0

47e minuut.
De Luca met een sublieme pass. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho speelt de bal door. Ciolţea probeert de bal met de borst te controleren. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fernández Herrera rent richting de bal. Heldmann rent richting de bal. Fernández Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Herrera krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Páger onderschept slim de pass. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea probeert naar een medespeler te passen. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Heldmann is nu in balbezit. Heldmann passt de bal in één keer door. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho schiet op doel. Daar is Rico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho passt de bal in één keer door. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 5:0

64e minuut.
Juanfran rent richting de bal. Páger verovert de bal door een tackle van achteren. Páger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger passt de bal met de wreef. Estalinho met een sublieme pass. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juanfran bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estalinho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 22%, Marc Roigé Bosch 78%.
Antif Atlético - Marc Roigé Bosch 5:0