Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MURCIELAGOS Antif Atlético
Normal Tactiek 451 u
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pisón geeft een hoge lob. Orife kopt de bal weg. Pitras rent richting de bal. Pitras geeft de bal voor. Ciolţea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pisón onderschept slim de pass. Lumbreras probeert de bal met de borst te controleren. Estalinho speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Aldea geeft een lange en hoge pass. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel. García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:1

16e minuut.
Nieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldea rent richting de bal. Aldea passt de bal zonder na te denken. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pisón is nu in balbezit. Wigura onderschept slim de pass. Etxániz geeft een hoge lob. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De Luca is nu in balbezit. De Luca geeft een hoge lob. Ciolţea krijgt zijn hoofd ertegen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:2

31e minuut.
Pérez Rufete is nu in balbezit. De Luca onderschept slim de pass. De Luca geeft de bal voor. Ciolţea controleert de bal met de borst. Ciolţea schiet op doel. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Estalinho met een snelle inworp. Páger rent richting de bal. Páger passt de bal met de wreef. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. García Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 84%, Antif Atlético 16%.
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:3

55e minuut.
Wigura geeft een hoge lob. Lumbreras heeft problemen om de bal te vangen. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:4

59e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lumbreras de bal onder controle te krijgen. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:5

67e minuut.
Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldmann rent richting de bal. Heldmann geeft een hoge lob. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. García Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho passt de bal zonder na te denken. Ciolţea probeert de bal aan de voet te houden. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft de bal voor. García Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Shchavinskij is nu in balbezit. Shchavinskij probeert naar een medespeler te passen. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca geeft de bal voor. Wigura kopt de bal weg. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bica is nu in balbezit. Páger rent richting de bal. Páger speelt de bal door. Wigura is nu in balbezit. Wigura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Etxániz rent richting de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Etxániz de bal. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orife bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitras onderschept slim de pass. Pitras geeft een lange en hoge pass. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MURCIELAGOS 74%, Antif Atlético 26%.
LOS MURCIELAGOS - Antif Atlético 0:6