Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura CF Motril
1 - Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Perals rent richting de bal. Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt passt de bal zonder na te denken. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ayarza de bal. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Ostolaza is nu in balbezit. Ostolaza passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayarza rent richting de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel. Arbeloa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 1:0

8e minuut.
Antosiewicz passt de bal met de wreef. Guyt met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Senkevicz speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal zonder na te denken. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ostolaza rent richting de bal. Otxoa López is nu in balbezit. Ostolaza onderschept slim de pass. Ostolaza geeft de bal voor. Pérez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Senkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkevicz geeft de bal voor. Guyt kopt de bal weg. Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa bokst de bal weg.

26e minuut.
Ostolaza probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Speichler met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Pinillos Caro is nu in balbezit. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guyt speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ayarza ... Strafschop! Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Speichler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 2:0

40e minuut.
Fernández Álvarez rent richting de bal. Senkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Senkevicz passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Arbeloa bokst de bal weg.

43e minuut.
Speichler passt de bal in één keer door. Guyt met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Arbeloa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 3:0

44e minuut.
Godino passt de bal zonder na te denken. Perals is nu in balbezit. Perals passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 16%, CF Motril 84%.
Fuerteventura - CF Motril 3:0

47e minuut.
Ostolaza speelt de bal door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Arbeloa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov speelt de bal door. Perals bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 4:0

50e minuut.
Guyt speelt de bal door. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez passt de bal met de wreef. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 5:0

60e minuut.
Szegleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegleti geeft een lange en hoge pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... Arbeloa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 6:0

64e minuut.
Incera geeft een hoge lob. Inworp. Ostolaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speichler kan de bal niet met de borst controleren. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Guyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perals rent richting de bal. Guyt speelt de bal door. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arbeloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pérez Alvite rent richting de bal. Szegleti onderschept slim de pass. Szegleti geeft de bal voor. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Incera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - CF Motril 7:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostolaza met een snelle inworp. Antosiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Antosiewicz geeft een hoge lob. Speichler krijgt zijn hoofd ertegen. Arbeloa bokst de bal weg.

88e minuut.
Perals bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Antosiewicz speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 12%, CF Motril 88%.
Fuerteventura - CF Motril 7:0