Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético Odmisel C.F
451 u Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. Inworp. Estalinho met een snelle inworp. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger geeft de bal voor. Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Estalinho neemt de hoekschop. Klungelig pakt García Sedano de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. López Cinta probeert de bal aan de voet te houden. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 1:0

8e minuut.
Heldmann met een snelle inworp. Aldea is nu in balbezit. Aldea speelt de bal door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Wigura de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea passt de bal met de wreef. Wigura controleert de bal met de borst. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho rent richting de bal. Páger speelt de bal door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Heldmann met de inworp. Aldea rent richting de bal. Aldea passt de bal zonder na te denken. Heldmann geeft een hoge lob. Ciolţea kopt de bal weg. Bernabéu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De Luca met een snelle inworp. Estalinho rent richting de bal. Estalinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Estalinho met een snelle inworp. Páger is nu in balbezit. Páger passt de bal met de wreef. Heldmann rent richting de bal. Heldmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 3:0

32e minuut.
Estalinho heeft problemen om de bal te vangen. Estalinho probeert naar een medespeler te passen. Wigura is nu in balbezit. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 4:0

35e minuut.
López Cinta geeft een hoge lob. Inworp. Heldmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een hoge lob. Paal! Bernabéu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 5:0

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estalinho zal de hoekschop nemen. Ciolţea springt en kopt de bal. Bernabéu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. López Cinta onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 26%, Odmisel C.F 74%.
Antif Atlético - Odmisel C.F 6:0

52e minuut.
Anunzita passt de bal in één keer door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een hoge lob. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bica geeft een lange en hoge pass. Wigura kopt de bal weg. Klungelig pakt Murado de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 7:0

54e minuut.
Pitras met de inworp. Heldmann geeft de bal voor. Villarroel is nu in balbezit. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Estalinho geeft een hoge lob. Heldmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura schiet op doel. López Cinta probeert de bal aan de voet te houden. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Aldea met de inworp. Klungelig pakt Heldmann de bal. Heldmann geeft een lange en hoge pass. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - Odmisel C.F 8:0

72e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Heldmann de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Luca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een hoge lob. Wigura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pitras probeert naar een medespeler te passen. Wigura is nu in balbezit. Ciolţea is nu in balbezit. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Bernabéu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Heldmann met een sublieme pass. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel rent richting de bal. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 14%, Odmisel C.F 86%.
Antif Atlético - Odmisel C.F 8:0