Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Motril Citizen
Normal Tactiek Sweep
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Bălaşa geeft een hoge lob. Sabater kopt de bal weg. Perals is nu in balbezit. Parés onderschept slim de pass. Parés draait met de bal, schiet en ... Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Amenábar rent richting de bal. Amenábar passt de bal in één keer door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:1

21e minuut.
Otxoa López probeert de bal met de borst te controleren. Oliva rent richting de bal. Otxoa López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otxoa López krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ayarza geeft een hoge lob. Unidos kopt de bal weg. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bălaşa de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Unidos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perals. Unidos raakt geblesseerd tijdens het duel. Amenábar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bălaşa controleert de bal met de borst. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Arbeloa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parés probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:2

44e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa passt de bal zonder na te denken. Parés is nu in balbezit. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 75%, Citizen 25%.
CF Motril - Citizen 0:3

47e minuut.
Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Unidos verovert de bal door een tackle van achteren. Unidos probeert naar een medespeler te passen. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Parés haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:4

48e minuut.
Gonzalvo met een sublieme pass. Godino rent richting de bal. Parés bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
de la Gente speelt de bal door. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar geeft de bal voor. Parés rent richting de bal. Parés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:5

60e minuut.
Parés met een sublieme pass. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parés de bal. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:6

64e minuut.
Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft een hoge lob. Parés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:7

70e minuut.
Parés is nu in balbezit. Parés draait met de bal, schiet en ... Ayarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Unidos is nu in balbezit. Unidos geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz speelt de bal door. Unidos heeft problemen om de bal te vangen. Unidos geeft de bal voor. Bălaşa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Godino controleert de bal met de borst. Sánchez Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Oliva met een sublieme pass. Parés is nu in balbezit. Parés schiet op doel. Arbeloa bokst de bal weg.

79e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva met een sublieme pass. Parés rent richting de bal. Parés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Motril - Citizen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Motril 86%, Citizen 14%.
CF Motril - Citizen 0:8