Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marc Roigé Bosch Fuerteventura
352 Marc Tactiek 1 -
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 51.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Parejro passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:1

10e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Lencina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:2

14e minuut.
Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler onderschept slim de pass. Speichler draait met de bal, schiet en ... Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:3

19e minuut.
Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parejro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:4

21e minuut.
Guyt probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Senkevicz speelt de bal door. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro speelt de bal door. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:5

29e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz geeft de bal voor. Bayón heeft problemen om de bal te vangen. Lencina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:6

31e minuut.
Inworp. Fernández Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cuéllar Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez onderschept slim de pass. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bayón geeft een hoge lob. Guyt rent richting de bal. Guyt passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Speichler geeft een hoge lob. Uriguen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristoskov. Hristoskov krijgt een gele kaart. Uriguen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuéllar Sacristán met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Lázaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft de bal voor. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:7

43e minuut.
Parejro kopt de bal weg. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rico de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. Speichler probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 74%, Fuerteventura 26%.
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:8

46e minuut.
Fernández Herrera is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:9

49e minuut.
Speichler rent richting de bal. Speichler passt de bal zonder na te denken. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:10

51e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Senkevicz speelt de bal door. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal in één keer door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pérez controleert de bal met de borst. Pérez Peña met een sublieme pass. Guyt rent richting de bal. Guyt schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Speichler de bal. Lázaro rent richting de bal. Speichler onderschept slim de pass. Speichler schiet op doel. Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:11

62e minuut.
Nelson geeft een hoge lob. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz geeft een hoge lob. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Szegleti probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:12

69e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:13

71e minuut.
Guyt passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz passt de bal in één keer door. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:14

75e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... Lencina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. Lencina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:15

80e minuut.
Klungelig pakt Juanfran de bal. Parejro is nu in balbezit. Parejro passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ... Lencina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rico geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Speichler de bal onder controle te krijgen. Guyt geeft een lange en hoge pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Lencina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Lázaro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guyt neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Lencina bokst de bal weg.

84e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:16

85e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Guyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bayón kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Lázaro rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Speichler rent richting de bal. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marc Roigé Bosch 83%, Fuerteventura 17%.
Marc Roigé Bosch - Fuerteventura 0:16