Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo arabe unido de colon los caballos de cocle
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Posada rent richting de bal. De Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Hurane is nu in balbezit. Yatiz verovert de bal door een tackle van achteren. Yatiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De La Cruz kopt de bal weg. Blackman probeert de bal met de borst te controleren. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yatiz is nu in balbezit. Yatiz speelt de bal door. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada haalt uit met een fantastische trap. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo arabe unido de colon - los caballos de cocle 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo arabe unido de colon 48%, los caballos de cocle 52%.
deportivo arabe unido de colon - los caballos de cocle 1:0

46e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. De Souza rent richting de bal. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz haalt uit met een fantastische trap. Morán bokst de bal weg.

53e minuut.
Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabal. Cabal krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Guardia met de inworp. Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez geeft de bal voor. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo arabe unido de colon 51%, los caballos de cocle 49%.
deportivo arabe unido de colon - los caballos de cocle 1:0