Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax amsterdam Arsenal Chrast
442 Tactiek Normall
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Harańczyk met een sublieme pass. Šipovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falappi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Falappi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Šipovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błaś met een snel genomen vrije trap. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reynolds raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorzawski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Dentamaro de bal. Dentamaro geeft een lange en hoge pass. Parzy geeft een hoge lob. Šipovac is nu in balbezit. Šipovac geeft een lange en hoge pass. Philippe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Philippe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - Arsenal Chrast 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 41%, Arsenal Chrast 59%.
Ajax amsterdam - Arsenal Chrast 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rujo met een snelle inworp. Nurmipuro probeert naar een medespeler te passen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici geeft de bal voor. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Philippe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lazarovici geeft de bal voor. Šipovac kopt de bal weg. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Philippe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gorzawski onderschept slim de pass. Gastesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastesi speelt de bal door. Wielmożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielmożny draait met de bal, schiet en ... Justo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Vidarsson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dentamaro rent richting de bal. Dentamaro passt de bal met de wreef. Šipovac is nu in balbezit. Šipovac draait met de bal, schiet en ... Philippe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - Arsenal Chrast 2:0

72e minuut.
Jindra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbarčík komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koopman met een snelle inworp. Parzy is nu in balbezit. Parzy geeft een lange en hoge pass. Šipovac springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Belluccio is nu in balbezit. Parzy onderschept slim de pass. Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy onderschept slim de pass. Parzy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 48%, Arsenal Chrast 52%.
Ajax amsterdam - Arsenal Chrast 2:0