Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Nissan Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16028
Tennessee Titans Mr.G13cz
4-3-3 Tactiek 1
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Bajčeta met een snelle inworp. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stachnik de bal onder controle te krijgen. Yanakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gromek geeft een hoge lob. Inworp. Iammarino met een snelle inworp. rent richting de bal. geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Berkiner rent richting de bal. Kelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelk geeft de bal voor. Maszkiewicz controleert de bal met de borst. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ócsai rent richting de bal. Ócsai passt de bal zonder na te denken. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Osicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 0:1

17e minuut.
Piegzik kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajčeta de bal. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yanakiev trapt de bal weg. Kelk kopt de bal weg. Mederos rent richting de bal. Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Iammarino met de inworp. Kelk is nu in balbezit. Kelk met een sublieme pass. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 1:1

33e minuut.
Kelk passt de bal zonder na te denken. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. heeft problemen om de bal te vangen. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 2:1

37e minuut.
Piegzik geeft een hoge lob. Bajčeta is nu in balbezit. Ócsai geeft de bal voor. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piegzik is nu in balbezit. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 3:1

44e minuut.
Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikánek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajčeta. Cikánek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cikánek kan niet meer verder spelen. Beliaev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 37%, Mr.G13cz 63%.
Tennessee Titans - Mr.G13cz 3:1

47e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. schiet op doel. Yanakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 4:1

50e minuut.
Bajčeta met een snelle inworp. Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gladysz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Balbasi probeert naar een medespeler te passen. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Osicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kelk geeft de bal voor. heeft problemen om de bal te vangen. passt de bal met de wreef. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pałasz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Berkiner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik geeft een hoge lob. Kelk speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beliaev onderschept slim de pass. Beliaev probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt de bal. haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Mr.G13cz 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 46%, Mr.G13cz 54%.
Tennessee Titans - Mr.G13cz 5:1