Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pilsner Doubravka Bombarďáci z Čelsi
mmmm Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Zlatuška geeft de bal voor. Ryšánek rent richting de bal. Met opzet legt Hurník zijn tegenspeler op de grond. Hurník krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tůma geeft de bal voor. Hurník is nu in balbezit. Ryšánek begaat een overtreding. Hurník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tůma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tůma is nu in balbezit. Tůma geeft de bal voor. Daar is Zlatuška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurník is nu in balbezit. Hurník haalt uit met een fantastische trap. Švéda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pilsner Doubravka - Bombarďáci z Čelsi 1:0

35e minuut.
Troska rent richting de bal. Troska geeft de bal voor. Inworp. Tůma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurník probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pilsner Doubravka 51%, Bombarďáci z Čelsi 49%.
Fc Pilsner Doubravka - Bombarďáci z Čelsi 1:0

63e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Chvátal verovert de bal door een tackle van achteren. Chvátal passt de bal met de wreef. Poledna bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledna geeft de bal voor. Švéda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tůma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tůma geeft een hoge lob. Sym kopt de bal weg. Kovalač is nu in balbezit. Kovalač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Pilsner Doubravka - Bombarďáci z Čelsi 1:1

84e minuut.
Hubánek rent richting de bal. Hubánek probeert naar een medespeler te passen. Čehoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra onderschept slim de pass. Vydra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pilsner Doubravka 41%, Bombarďáci z Čelsi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pilsner Doubravka - Bombarďáci z Čelsi 1:1