Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petr Sembera Vlkodlaci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Jandík rent richting de bal. Loutna verovert de bal door een tackle van achteren. Loutna probeert naar een medespeler te passen. Grimm is nu in balbezit. Grimm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Loutna bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempera onderschept slim de pass. Myslík maakt een afschuwelijke overtreding. Myslík krijgt een gele kaart. Klempera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klempera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadiki is nu in balbezit. Sadiki draait met de bal, schiet en ... Jandera bokst de bal weg.

17e minuut.
Žitný rent richting de bal. Žitný geeft een lange en hoge pass. Sadiki kopt de bal weg. Kváča is nu in balbezit. Kváča haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petr Sembera - Vlkodlaci 0:1

34e minuut.
Jandík met een snelle inworp. Klempera is nu in balbezit. Klempera geeft de bal voor. Kváča is nu in balbezit. Kváča schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sadiki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Látal komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Látal bereikt de bal nog maar net als eerste. Látal probeert naar een medespeler te passen. Kváča heeft problemen om de bal te vangen. Látal bereikt de bal nog maar net als eerste. Látal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petr Sembera 55%, Vlkodlaci 45%.
Petr Sembera - Vlkodlaci 0:1

56e minuut.
Látal is nu in balbezit. Látal passt de bal in één keer door. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča schiet op doel. Jandera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petr Sembera - Vlkodlaci 0:2

57e minuut.
Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Látal verovert de bal door een tackle van achteren. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča schiet op doel. Jandera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petr Sembera - Vlkodlaci 0:3

62e minuut.
Klempera passt de bal met de wreef. Kanál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča begaat een overtreding. Kváča krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Derych geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugáň met de inworp. Látal rent richting de bal. Látal haalt uit met een fantastische trap. Jandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kváča is nu in balbezit. Kváča haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petr Sembera - Vlkodlaci 0:4

76e minuut.
Žitný geeft een hoge lob. Burkoň kopt de bal weg. Brůna probeert de bal aan de voet te houden. Loutna bereikt de bal nog maar net als eerste. Loutna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petr Sembera - Vlkodlaci 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petr Sembera 51%, Vlkodlaci 49%.
Petr Sembera - Vlkodlaci 1:4