Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Gakle Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12410
Gakle THC ArnoštOFF
Žirafa Tactiek xxx
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Brizzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zimmer de bal. Zimmer geeft de bal voor. Litvák is nu in balbezit. Litvák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piantanida heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Litvák rent richting de bal. Litvák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - THC ArnoštOFF 1:0

18e minuut.
Orzeszek rent richting de bal. Orzeszek probeert naar een medespeler te passen. Šteta met een sublieme pass. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Alleman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwaszko krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Majcherek probeert de bal aan de voet te houden. Decorte rent richting de bal. Piantanida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Decorte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Litvák neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Litvák heeft problemen om de bal te vangen. Piantanida is nu in balbezit. Litvák begaat een overtreding. Litvák krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal met de wreef. Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiński schiet op doel. Trí Hùng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gakle - THC ArnoštOFF 1:1

32e minuut.
Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera met een sublieme pass. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rąbek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bedir onderschept slim de pass. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera speelt de bal door. Szczypiński is nu in balbezit. Szczypiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zimmer heeft problemen om de bal te vangen. Šteta is nu in balbezit. Šteta speelt de bal door. Bruno rent richting de bal. Bruno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gakle 63%, THC ArnoštOFF 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gakle - THC ArnoštOFF 1:1

46e minuut.
Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvák bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantanida rent richting de bal. Litvák onderschept slim de pass. Litvák schiet op doel. Bezděk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Alleman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litvák controleert de bal met de borst. Litvák haalt uit met een fantastische trap. Bezděk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piantanida verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - THC ArnoštOFF 2:1

50e minuut.
Majcherek geeft een lange en hoge pass. Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteta verovert de bal door een tackle van achteren. Šteta passt de bal in één keer door. Bruno geeft een lange en hoge pass. Trí Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Brizzi geeft een lange en hoge pass. Iwaszko rent richting de bal. Więckowski is nu in balbezit. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gakle - THC ArnoštOFF 2:2

71e minuut.
Majcherek geeft de bal voor. Bedir heeft problemen om de bal te vangen. Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Trí Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - THC ArnoštOFF 2:3

77e minuut.
Piantanida geeft een lange en hoge pass. Więckowski kopt de bal weg. Šteta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litvák rent richting de bal. Litvák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kitzinger onderschept slim de pass. Iwaszko kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera rent richting de bal. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko schiet op doel. Trí Hùng bokst de bal weg.

86e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko geeft een hoge lob. Szczypiński is nu in balbezit. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Hanák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - THC ArnoštOFF 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gakle 66%, THC ArnoštOFF 34%.
Gakle - THC ArnoštOFF 2:4