Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zářivé hvězdičky Černá zmije
protego Tactiek na oskara
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Nermut is nu in balbezit. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek met een sublieme pass. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... Zhekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Urumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Urumov speelt de bal door. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft een hoge lob. Hârleaţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Urumov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Večeře komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti rent richting de bal. Dedek verovert de bal door een tackle van achteren. Dedek haalt uit met een fantastische trap. Zhekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dedek rent richting de bal. Dedek speelt de bal door. Růžena heeft problemen om de bal te vangen. Růžena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă passt de bal in één keer door. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotwica de bal onder controle te krijgen. Plitsis bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Šaffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaffer met een sublieme pass. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek haalt uit met een fantastische trap. Zhekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zářivé hvězdičky - Černá zmije 0:1

35e minuut.
Šaffer met een snelle inworp. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek geeft een hoge lob. Olbracht heeft problemen om de bal te vangen. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šaffer met de inworp. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nermut passt de bal zonder na te denken. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea met een sublieme pass. Růžena is nu in balbezit. Růžena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dedek rent richting de bal. Dedek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zářivé hvězdičky 53%, Černá zmije 47%.
Zářivé hvězdičky - Černá zmije 0:1

47e minuut.
Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek geeft de bal voor. Dedek rent richting de bal. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Šaffer probeert naar een medespeler te passen. Socea is nu in balbezit. Socea passt de bal met de wreef. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Jílek passt de bal zonder na te denken. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal in één keer door. Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Moretti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dedek met de inworp. Šaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaffer geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zářivé hvězdičky - Černá zmije 0:2

59e minuut.
Moretti rent richting de bal. Moretti geeft een hoge lob. Zéfiro kopt de bal weg. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal met de wreef. Zéfiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zéfiro draait met de bal, schiet en ... Pěšil probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Hârleaţă heeft problemen om de bal te vangen. Jílek begaat een overtreding. Hârleaţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hârleaţă kan niet meer verder spelen. Chorvat komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Drška met een snelle inworp. Socea geeft een hoge lob. Daar is Olbracht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zhekov met een sublieme pass. Socea met een sublieme pass. Daar is Sidorczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Růžena rent richting de bal. Růžena passt de bal met de wreef. Zhekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zářivé hvězdičky 50%, Černá zmije 50%.
Zářivé hvězdičky - Černá zmije 0:2