Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: FC Vagon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2900
FC Vagon FC Lempl
Normal Tactiek 433 moje
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 37
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Živořil is nu in balbezit. Živořil passt de bal zonder na te denken. Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín onderschept slim de pass. Jičín passt de bal met de wreef. Wenzel heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Šťástka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Brůha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čechula is nu in balbezit. Čechula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:1

15e minuut.
Jandera is nu in balbezit. Šmátrala onderschept slim de pass. Šmátrala speelt de bal door. Daar is Wenzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:2

17e minuut.
Jičín rent richting de bal. Jičín passt de bal in één keer door. Daar is Wenzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Šťástka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:3

19e minuut.
Jičín controleert de bal met de borst. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín draait met de bal, schiet en ... Šťástka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:4

26e minuut.
Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel passt de bal met de wreef. Daar is Jičín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičín haalt uit met een fantastische trap. Šťástka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:5

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živořil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmátrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmátrala geeft een lange en hoge pass. Wenzel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:6

29e minuut.
Jandera is nu in balbezit. Wenzel onderschept slim de pass. Buřinka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jičín legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Čechula passt de bal zonder na te denken. Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičín passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jičín bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula passt de bal met de wreef. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Šťástka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wenzel geeft een lange en hoge pass. Čechula heeft problemen om de bal te vangen. Jičín is nu in balbezit. Jičín haalt uit met een fantastische trap. Šťástka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Viterna is nu in balbezit. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins met een sublieme pass. Jičín rent richting de bal. Jičín haalt uit met een fantastische trap. Šťástka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vagon 68%, FC Lempl 32%.
FC Vagon - FC Lempl 0:7

49e minuut.
Kramarský passt de bal in één keer door. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel passt de bal zonder na te denken. Jičín is nu in balbezit. Jičín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Wenzel kopt de bal weg. Daar is Buřinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičín rent richting de bal. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagon - FC Lempl 0:8

56e minuut.
Lehký rent richting de bal. Čechula verovert de bal door een tackle van achteren. Čechula speelt de bal door. Jičín is nu in balbezit. Jičín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Živořil zijn tegenspeler op de grond. Lehký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lehký zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vejštěk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramarský. Kramarský krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Čechula speelt de bal door. Gott bereikt de bal nog maar net als eerste. Živořil onderschept slim de pass. Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Živořil onderschept slim de pass. Čechula rent richting de bal. Čechula geeft een lange en hoge pass. Daar is Wenzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wenzel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Šmátrala heeft problemen om de bal te vangen. Lehký is nu in balbezit. Šmátrala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šmátrala krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Šmátrala geeft een hoge lob. Wenzel rent richting de bal. Brejcha is nu in balbezit. Wenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Buřinka verovert de bal door een tackle van achteren. Buřinka passt de bal zonder na te denken. Erben bereikt de bal nog maar net als eerste. Viterna is nu in balbezit. Viterna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Živořil met een sublieme pass. Jičín rent richting de bal. Jičín speelt de bal door. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vagon 68%, FC Lempl 32%.
FC Vagon - FC Lempl 0:8