Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Theropoda FC Vagon
Suicide Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 22.3
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pauli passt de bal zonder na te denken. Cink rent richting de bal. Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Cink verovert de bal door een tackle van achteren. Cink draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pauli speelt de bal door. Cink is nu in balbezit. Cink draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert de bal aan de voet te houden. Šťástka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Theropoda - FC Vagon 1:0

11e minuut.
Buřinka rent richting de bal. Pauli onderschept slim de pass. Lehký rent richting de bal. Pauli onderschept slim de pass. Pauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Šťástka met een harde bal richting middenveld. Buřinka kopt de bal weg. Pivoňka is nu in balbezit. Erben verovert de bal door een tackle van achteren. Erben schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gott geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybáň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cink bereikt de bal nog maar net als eerste. Cink draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pauli is nu in balbezit. Pauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Theropoda - FC Vagon 2:0

37e minuut.
Viterna passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oplatka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viterna is nu in balbezit. Viterna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rybáň verovert de bal door een tackle van achteren. Rybáň passt de bal met de wreef. Buřinka is nu in balbezit. Cink onderschept slim de pass. Cink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Theropoda 43%, FC Vagon 57%.
Theropoda - FC Vagon 2:0

49e minuut.
Gott geeft een hoge lob. Daar is Divíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divíšek passt de bal met de wreef. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Theropoda - FC Vagon 3:0

51e minuut.
Vachalovský onderschept slim de pass. Viterna verovert de bal door een tackle van achteren. Štěpanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Erben verovert de bal door een tackle van achteren. Erben draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cink onderschept slim de pass. Pauli is nu in balbezit. Pauli haalt uit met een fantastische trap. Brejcha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybáň zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šťástka speelt de bal door. Vejštěk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachalovský onderschept slim de pass. Divíšek is nu in balbezit. Divíšek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šťástka trapt de bal weg. Jandera kopt de bal weg. Pauli rent richting de bal. Pauli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jandera is nu in balbezit. Jandera met een sublieme pass. Gott heeft problemen om de bal te vangen. Cink is nu in balbezit. Cink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jandera controleert de bal met de borst. Pauli rent richting de bal. Pauli passt de bal met de wreef. Cink is nu in balbezit. Cink schiet op doel. Šťástka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Theropoda 30%, FC Vagon 70%.
Theropoda - FC Vagon 3:0