Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: BudANebo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2949
BudANebo FC Vagon
Taktika Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Saudek is nu in balbezit. Saudek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brejcha de bal. Puchmertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saudek onderschept slim de pass. Hřeben is nu in balbezit. Hřeben probeert naar een medespeler te passen. Puchmertl is nu in balbezit. Puchmertl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hřeben verovert de bal door een tackle van achteren. Hřeben speelt de bal door. Daar is Buřinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchmertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viterna probeert naar een medespeler te passen. Erben is nu in balbezit. Protivný rent richting de bal. Erben onderschept slim de pass. Erben schiet op doel. Lysák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Prosťáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosťáček passt de bal zonder na te denken. Saudek is nu in balbezit. Viterna verovert de bal door een tackle van achteren. Viterna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lustig met een sublieme pass. Slaný is nu in balbezit. Slaný probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puchmertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchmertl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BudANebo - FC Vagon 1:0

39e minuut.
Gott rent richting de bal. Hřeben onderschept slim de pass. Hřeben met een sublieme pass. Puchmertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BudANebo - FC Vagon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BudANebo 35%, FC Vagon 65%.
BudANebo - FC Vagon 2:0

55e minuut.
Slaný passt de bal in één keer door. Gott is nu in balbezit. Puchmertl begaat een overtreding. Puchmertl krijgt een gele kaart. Gott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gott kan niet meer verder spelen. Thiele komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Prosťáček probeert naar een medespeler te passen. Protivný is nu in balbezit. Erben probeert naar een medespeler te passen. Viterna is nu in balbezit. Viterna schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Marhan rent richting de bal. Prosťáček onderschept slim de pass. Prosťáček geeft een hoge lob. Erben rent richting de bal. Erben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BudANebo - FC Vagon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BudANebo 49%, FC Vagon 51%.
BudANebo - FC Vagon 2:1