Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nový život KS Brno
bum Tactiek Full def
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42
hopeless Schieten adequate
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Buřil onderschept slim de pass. Pranić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buřil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buřil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hoàng Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - KS Brno 0:1

31e minuut.
Buřil geeft een hoge lob. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal zonder na te denken. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Buřil rent richting de bal. Buřil probeert naar een medespeler te passen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Sędłak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hamouz is nu in balbezit. Hamouz passt de bal met de wreef. Sędłak heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hamouz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brito is nu in balbezit. Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz geeft een lange en hoge pass. Hoàng Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barrera rent richting de bal. Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz geeft een hoge lob. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Brito is nu in balbezit. Hamouz onderschept slim de pass. Hamouz speelt de bal door. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pranić de bal. Buřil is nu in balbezit. Buřil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 75%, KS Brno 25%.
Nový život - KS Brno 0:1

50e minuut.
van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Takvonyan is nu in balbezit. Takvonyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Takvonyan speelt de bal door. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranić geeft de bal voor. Hamouz geeft de bal voor. van Kesteren springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hoàng Nhân trapt de bal weg van het doel. Hamouz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sędłak de bal. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hejmej geeft een hoge lob. Harrauer is nu in balbezit. van Kesteren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Kesteren krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hamouz geeft een hoge lob. Kulpiński heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel. Buřil probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schlappner rent richting de bal. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Kesteren de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz met een sublieme pass. Buřil rent richting de bal. Buřil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Harrauer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 74%, KS Brno 26%.
Nový život - KS Brno 0:1