Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pigs Nový život
Zkouška Tactiek bum
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten tragic
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Městský rent richting de bal. Městský met een sublieme pass. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sędłak de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bakowsky probeert naar een medespeler te passen. Saucedo rent richting de bal. Uljanov is nu in balbezit. Frajer is nu in balbezit. Frajer geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hoàng Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vodvárka geeft de bal voor. Barrera rent richting de bal. Uljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudný bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sylla geeft een lange en hoge pass. Uljanov kopt de bal weg. Boudný is nu in balbezit. Boudný schiet op doel. Hoàng Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pigs 31%, Nový život 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Pigs - Nový život 0:0

46e minuut.
Zaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Uljanov onderschept slim de pass. Uljanov met een sublieme pass. Boudný rent richting de bal. Boudný haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vodvárka onderschept slim de pass. Schlappner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vodvárka. Vodvárka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stodola passt de bal zonder na te denken. Uljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uljanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Uljanov kan niet meer verder spelen. Štigler komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sędłak onderschept slim de pass. Městský geeft een hoge lob. Boudný probeert de bal aan de voet te houden. Boudný draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - Nový život 1:0

69e minuut.
Zaini onderschept slim de pass. Zaini passt de bal zonder na te denken. Vodvárka rent richting de bal. Bakowsky onderschept slim de pass. Bakowsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Městský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Špringl komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hoàng Nhân niet meer kan verder spelen. Bombielewicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pranić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fizedean met de inworp. Vodvárka is nu in balbezit. Vodvárka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Frajer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - Nový život 2:0

89e minuut.
Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele met een sublieme pass. Klungelig pakt Pranić de bal. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pigs 27%, Nový život 73%.
The Pigs - Nový život 2:0