Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi AC MILAN CZECH
Main Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
31.3 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten solid
weak Passen very good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Děd passt de bal met de wreef. Reyman rent richting de bal. Děd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 0:1

2e minuut.
Kondrat heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pandrhola passt de bal in één keer door. Sałata heeft problemen om de bal te vangen. Sałata passt de bal in één keer door. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel. Bačík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Aplea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. Děd kopt de bal weg. Pandrhola rent richting de bal. Pandrhola geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bačík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Čevela probeert naar een medespeler te passen. Plevý rent richting de bal. Plevý schiet op doel. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Petelinek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Huspeka geeft een lange en hoge pass. Daar is Čevela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrat is nu in balbezit. Kondrat geeft de bal voor. Plevý springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:1

21e minuut.
Klouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev is nu in balbezit. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel. Bačík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Əmircanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev rent richting de bal. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:2

30e minuut.
Sałata onderschept slim de pass. Sałata passt de bal zonder na te denken. Pandrhola heeft problemen om de bal te vangen. Pandrhola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koníček de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 63%, AC MILAN CZECH 37%.
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:2

50e minuut.
Huspeka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əmircanov met de inworp. Čevela rent richting de bal. Čevela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Reyman speelt de bal door. Gorun is nu in balbezit. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Reyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Bačík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:3

74e minuut.
Petelinek kopt de bal weg. Belchev rent richting de bal. Met opzet legt Tobiáš zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tobiáš moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tobiáš schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Sałata rent richting de bal. Sałata met een sublieme pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:4

90e minuut.
Děd geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandrhola met de inworp. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 45%, AC MILAN CZECH 55%.
FC Lenochodi - AC MILAN CZECH 1:4