Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyuubi eSports F.C. Companeros
451 Tactiek Crossbow
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 23.4
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen matig


22e minuut.
Forné rent richting de bal. Forné geeft de bal voor. Daar is Švarců, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vitoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek speelt de bal door. Märki geeft een lange en hoge pass. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Zdelar rent richting de bal. Zdelar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 65%, Companeros 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyuubi eSports F.C. - Companeros 0:0

55e minuut.
Zíbrt is nu in balbezit. Pápai onderschept slim de pass. Pápai geeft een hoge lob. Orfel met een sublieme pass. Šedivec heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSports F.C. - Companeros 0:1

56e minuut.
Šlégl speelt de bal door. Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Forné begaat een overtreding. Forné krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kutil passt de bal zonder na te denken. Masér rent richting de bal. Masér geeft de bal voor. Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek draait met de bal, schiet en ... Ninoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 53%, Companeros 47%.
Kyuubi eSports F.C. - Companeros 0:1