Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros Kyuubi eSports F.C.
Crossbow Tactiek 451
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ciechowski geeft een lange en hoge pass. Švarců speelt de bal door. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar schiet op doel. Šedivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:0

5e minuut.
Zdebel onderschept slim de pass. Zdebel draait met de bal, schiet en ... Palica kopt de bal weg. Märki rent richting de bal. Märki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pápai kopt de bal weg. Zíbrt met een sublieme pass. Paroulek heeft problemen om de bal te vangen. Paroulek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ninoiu de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Masér is nu in balbezit. Masér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šlégl de bal. Paroulek rent richting de bal. Paroulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:1

25e minuut.
Palica rent richting de bal. Palica geeft een hoge lob. Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Paroulek rent richting de bal. Paroulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:2

25e minuut.
Zdelar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zdebel de bal. Paroulek onderschept slim de pass. Paroulek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Masér rent richting de bal. Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zíbrt verovert de bal door een tackle van achteren. Masér rent richting de bal. Masér schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Vitoň is nu in balbezit. Vitoň geeft een hoge lob. Daar is Paroulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlégl is nu in balbezit. Šlégl schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 64%, Kyuubi eSports F.C. 36%.
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:2

49e minuut.
Masér passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zíbrt de bal. Zíbrt speelt de bal door. Paroulek is nu in balbezit. Paroulek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Forné geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šlégl heeft problemen om de bal te vangen. Šlégl geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:3

70e minuut.
Pálenka rent richting de bal. Pálenka passt de bal met de wreef. Daar is Kutil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlégl is nu in balbezit. Šlégl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ciechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu geeft een hoge lob. Pálenka rent richting de bal. Pálenka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zíbrt kopt de bal weg. Masér bereikt de bal nog maar net als eerste. Masér probeert naar een medespeler te passen. Paroulek rent richting de bal. Paroulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:4

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masér met de inworp. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zíbrt verovert de bal door een tackle van achteren. Zíbrt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 57%, Kyuubi eSports F.C. 43%.
Companeros - Kyuubi eSports F.C. 1:4