Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenochodi KS Brno
Main Tactiek Full def
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Buřil speelt de bal door. Quang is nu in balbezit. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:1

12e minuut.
Hejmej geeft een lange en hoge pass. Hamouz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šimčík. Šimčík krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Takvonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Takvonyan geeft de bal voor. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:2

18e minuut.
van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. Quang rent richting de bal. van Kesteren onderschept slim de pass. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:3

19e minuut.
van Kesteren onderschept slim de pass. Děd rent richting de bal. van Kesteren onderschept slim de pass. Buřil is nu in balbezit. Buřil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hamouz speelt de bal door. Quang is nu in balbezit. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:4

32e minuut.
Čevela passt de bal zonder na te denken. Plevý is nu in balbezit. Buřil speelt de bal door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Bačík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Plevý kopt de bal weg. Daar is Belchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takvonyan speelt de bal door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. Bačík bokst de bal weg.

40e minuut.
Takvonyan speelt de bal door. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal in één keer door. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buřil geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Bačík trapt de bal weg van het doel. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bačík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 77%, KS Brno 23%.
FC Lenochodi - KS Brno 0:5

47e minuut.
Děd bereikt de bal nog maar net als eerste. Děd geeft een hoge lob. Šimčík rent richting de bal. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz geeft een hoge lob. Bačík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Děd geeft een lange en hoge pass. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:6

55e minuut.
Acreano passt de bal in één keer door. Hamouz heeft problemen om de bal te vangen. Hamouz geeft een lange en hoge pass. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hamouz onderschept slim de pass. Hamouz geeft de bal voor. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Bačík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:7

66e minuut.
Acreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Acreano geeft een hoge lob. Takvonyan geeft een hoge lob. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Šimčík rent richting de bal. Hamouz onderschept slim de pass. Hamouz speelt de bal door. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej geeft een hoge lob. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren schiet op doel. Bačík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenochodi - KS Brno 0:8

79e minuut.
Mádr speelt de bal door. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal zonder na te denken. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenochodi 65%, KS Brno 35%.
FC Lenochodi - KS Brno 0:8