Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pigs FC Lenochodi
Normal Tactiek Main
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Čevela is nu in balbezit. Čevela probeert naar een medespeler te passen. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý schiet op doel. Řezenský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 0:1

16e minuut.
Koníček speelt de bal door. Boudný rent richting de bal. Quang maakt een afschuwelijke overtreding. Quang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Boudný raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pleskač neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klouda met een sublieme pass. Čevela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petřík. Petřík krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kacafírek geeft de bal voor. Daar is Klouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klouda probeert naar een medespeler te passen. Čevela rent richting de bal. Čevela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 0:2

26e minuut.
Děd speelt de bal door. Městský probeert de bal met de borst te controleren. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. Řezenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 0:3

33e minuut.
Belchev is nu in balbezit. Belchev passt de bal in één keer door. Petřík rent richting de bal. Čevela onderschept slim de pass. Čevela haalt uit met een fantastische trap. Řezenský bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Koníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koníček geeft een lange en hoge pass. Čevela kopt de bal weg. Plevý is nu in balbezit. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 0:4

43e minuut.
Korbel met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pleskač de bal onder controle te krijgen. Frajer speelt de bal door. Boudný is nu in balbezit. Boudný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Belchev probeert naar een medespeler te passen. Klouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klouda passt de bal zonder na te denken. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pigs 68%, FC Lenochodi 32%.
The Pigs - FC Lenochodi 0:4

58e minuut.
Městský is nu in balbezit. Belchev verovert de bal door een tackle van achteren. Belchev geeft een lange en hoge pass. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 0:5

60e minuut.
Kollár speelt de bal door. Městský geeft de bal voor. Boudný rent richting de bal. Boudný schiet op doel. Bačík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 1:5

63e minuut.
Kollár geeft de bal voor. Inworp. Korbel met een snelle inworp. Pleskač rent richting de bal. Pleskač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Koníček trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kondrat de bal. Kondrat probeert naar een medespeler te passen. Čevela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gabrhel rent richting de bal. Belchev onderschept slim de pass. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Plevý heeft problemen om de bal te vangen. Plevý draait met de bal, schiet en ... Řezenský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pigs - FC Lenochodi 1:6

75e minuut.
Šimčík geeft een hoge lob. Čevela heeft problemen om de bal te vangen. Pohořalý bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela verovert de bal door een tackle van achteren. Čevela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Pohořalý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev passt de bal zonder na te denken. Plevý is nu in balbezit. Plevý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Městský bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev onderschept slim de pass. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Plevý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pigs 67%, FC Lenochodi 33%.
The Pigs - FC Lenochodi 1:6