Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH Nový život
Normal Tactiek bum
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 21
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Reyman kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmircanov de bal. Əmircanov passt de bal in één keer door. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Reyman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Reyman kopt de bal weg. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sędłak geeft een lange en hoge pass. Daar is Petelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Əmircanov de bal. Əmircanov geeft de bal voor. Hoàng Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Pranić de bal. Păcală rent richting de bal. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală verovert de bal door een tackle van achteren. Păcală haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Petelinek geeft de bal voor. Păcală kopt de bal weg. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Nový život 1:0

41e minuut.
Micanski is nu in balbezit. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš met een sublieme pass. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Harrauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrauer geeft de bal voor. Sałata kopt de bal weg. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kulpiński geeft de bal voor. Inworp. Aplea met de inworp. Păcală is nu in balbezit. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 35%, Nový život 65%.
AC MILAN CZECH - Nový život 1:0

49e minuut.
Daar is Zaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata passt de bal met de wreef. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tobiáš geeft de bal voor. Reyman rent richting de bal. Sędłak begaat een overtreding. Sędłak krijgt een gele kaart. Reyman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sałata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sędłak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaini de bal. Sałata geeft een lange en hoge pass. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Păcală geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pranić de bal onder controle te krijgen. Reyman rent richting de bal. Reyman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sałata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulpiński de bal. Əmircanov met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Sędłak de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Reyman draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stawski is nu in balbezit. Stawski passt de bal zonder na te denken. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - Nový život 2:0

74e minuut.
Əmircanov met de inworp. Daar is Păcală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontczek speelt de bal door. Sałata geeft een hoge lob. Reyman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 35%, Nový život 65%.
AC MILAN CZECH - Nový život 2:0