Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lemroničovo Companeros
první taktika Tactiek Crossbow
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Liposinović onderschept slim de pass. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki passt de bal in één keer door. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Märki speelt de bal door. Zdebel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remelexo. Remelexo krijgt een gele kaart. Zdebel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Zamordek speelt de bal door. Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bavastrello trapt de bal weg van het doel. Zamordek kopt de bal weg. Zdelar rent richting de bal. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Batisti rent richting de bal. Smíchovský onderschept slim de pass. Smíchovský passt de bal zonder na te denken. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - Companeros 1:0

22e minuut.
Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ninoiu speelt de bal door. Daar is Pálenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - Companeros 2:0

26e minuut.
Pápai verovert de bal door een tackle van achteren. Pápai geeft de bal voor. Berbecki is nu in balbezit. Smíchovský rent richting de bal. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Enginar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálenka met een snelle inworp. Märki rent richting de bal. Märki geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Tagle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - Companeros 2:1

34e minuut.
Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo maakt een afschuwelijke overtreding. Ciechowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciechowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal. Bavastrello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lemroničovo - Companeros 2:2

39e minuut.
Zdebel is nu in balbezit. Zdebel met een sublieme pass. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki probeert naar een medespeler te passen. Märki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 58%, Companeros 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lemroničovo - Companeros 2:2

56e minuut.
Berbecki is nu in balbezit. Berbecki probeert naar een medespeler te passen. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ninoiu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemroničovo - Companeros 3:2

84e minuut.
Pápai is nu in balbezit. Zamordek rent richting de bal. Zamordek passt de bal in één keer door. Ciechowski geeft een lange en hoge pass. Tagle probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Märki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálenka geeft de bal voor. Zamordek controleert de bal met de borst. Zamordek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemroničovo 73%, Companeros 27%.
Lemroničovo - Companeros 3:2