Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros Lemroničovo
Crossbow Tactiek první taktika
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
6 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Zamordek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciechowski is nu in balbezit. Ciechowski geeft een hoge lob. Berbecki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Zamordek de bal onder controle te krijgen. Tagle rent richting de bal. Ciechowski begaat een overtreding. Ciechowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zdebel is nu in balbezit. Pálenka rent richting de bal. Met opzet legt Liposinović zijn tegenspeler op de grond. Liposinović krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pálenka passt de bal met de wreef. Daar is Märki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecki speelt de bal door. Zdebel is nu in balbezit. Zdebel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lemroničovo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 27%, Lemroničovo 73%.
Companeros - Lemroničovo 1:0

67e minuut.
Smíchovský is nu in balbezit. Liposinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamordek. Zamordek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai geeft een hoge lob. Ciechowski rent richting de bal. Ciechowski geeft een hoge lob. Zdelar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 26%, Lemroničovo 74%.
Companeros - Lemroničovo 1:0