Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:53
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10 [del]
  • Stadion: Eden
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2945
SK_SLAVIA_PRAHA Kyuubi eSports F.C.
sks_rohovka Tactiek 451
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten adequate
weak Passen adequate
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Orfel geeft een lange en hoge pass. Masér is nu in balbezit. Masér passt de bal in één keer door. Šlégl rent richting de bal. Šlégl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zíbrt met een sublieme pass. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Jílek rent richting de bal. Jílek haalt uit met een fantastische trap. Gardynik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Kyuubi eSports F.C. 0:1

32e minuut.
Palica speelt de bal door. Jaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaško probeert naar een medespeler te passen. Jílek is nu in balbezit. Jílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - Kyuubi eSports F.C. 0:2

35e minuut.
Venera rent richting de bal. Masér verovert de bal door een tackle van achteren. Masér passt de bal zonder na te denken. Jílek is nu in balbezit. Jílek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 84%, Kyuubi eSports F.C. 16%.
SK_SLAVIA_PRAHA - Kyuubi eSports F.C. 0:2

50e minuut.
Solnohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnohradský geeft een lange en hoge pass. Šlégl is nu in balbezit. Šlégl passt de bal met de wreef. Palica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Venera verovert de bal door een tackle van achteren. Orfel met een sublieme pass. Jaško met een sublieme pass. Jílek rent richting de bal. Jílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Zíbrt de bal. Šlégl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hajduczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 84%, Kyuubi eSports F.C. 16%.
SK_SLAVIA_PRAHA - Kyuubi eSports F.C. 0:2